1233_0003_IMG_4370_done.jpg

Realizacja: 2017
Powierzchnia: 1000 m2 |  3 piętra
Lokalizacja: Bydgoszcz

 

Pałac Suchary

•  renovation of a historic palace

•  Hotel with 50 rooms, banquet hall and restaurant

•  Poland 

•  completed in 2019

Projekt trzypiętrowego biurowca, w ramach którego zrealizowaliśmy koncepcję elewacji oraz architektury wnętrz.

Powierzchnia Biurowa

500 m2

1/2

Pierwsze dwa piętra to pomieszczenia techniczne, laboratoria z atmosferą regulowaną oraz komory próżniowe do montażu i naprawy części sprzętowych dla IT. 

 

Na trzecim i ostatnim piętrze budynku znajdują się wszystkie biura i sale konferencyjne.

 

Gość ma dostęp  bezpośrednio tylko na ostatnie piętro.

Heading | 01
1/1
Heading | 02

Wyzwaniem przy projektowaniu przestrzeni biurowej było uwzględnienie na jednym piętrze różnorodnych funkcji: otwartej przestrzeni wypoczynkowej dla pracowników, zamkniętych gabinetów dla dyrektorów różnych zespołów, biura rachunkowego oraz sal konferencyjnych. 

1/2
1/2
Heading | 03
1/2
Heading | 04

Długie korytarze oddzielone białymi szafami wnękowymi z białymi frontami z matowego szkła półmatowego
i przezroczystymi szklanymi przegrodami.

 

Na podłodze odtworzyliśmy logo firmy, trójkolorową kostkę, dzięki czemu zwielokrotniliśmy przestrzeni.

Kolorystyka podłogi wraz z widocznymi instalacjami sufitowymi wyróżnia się na białym
i szklanym tle. 

 

Meble biurowe również w kolorze białym
z blatami z naturalnego drewna sprawiają że przestrzeń jest duża i jasna.

Stworzyliśmy sterylne środowisko
z otwartym sufitem pokazującym wszystkie instalacje, pomalowane na biało.

 

1/1
1/1
Heading | 05
1/1